Etsitkö helppoja ja nopeita neuleohjeita vai kenties haastetta ja inspiraatiota? Kaupunkilangan ilmaiset neuleohjeet tarjoavat tekemistä kaikentasoille harrastajille.

Miesten villasukat

Matalavartiset villasukat sopivat hyvin lenkkareihin ja tennareihin. Korotettu takaosa on kätevä lisä sukkiin ja saa ne istumaan jalkaan paremmin. Rotvalli-sukkalangasta neulotut matalat sukat mahtuvat hyvin kenkiin! Ohjeessa kaksi eri kuviovaihtoehtoa!

Jatka lukemista Miesten villasukat

Helpot kirjoneulevillasukat

Aloittelijallekin sopiva kirjoneulesukka. Perinteinen vahvistettu kantapää ja nauhakavennukset toimivat aina ja todella helposta koristeresorista saa hieman vaihtelua normaaliin resoriin.

Jatka lukemista Helpot kirjoneulevillasukat

Virkattu kuusikulmamatto

Itsetehty kuusikulmio-matto oman kodin lattialle! Tätä ohjetta voi soveltaa vaikka kuinka suureen mattoon, sillä matto kootaan erikseen virkatuista kuusikulmioista. Kun hommasta pääsee jyvälle, kuusikulmioita syntyy nopeasti vaikkapa telkkaria katsellessa.

Jatka lukemista Virkattu kuusikulmamatto

Kesäneule pitsillä

Kaunis kesäneule syntyy ihanasta puuvilla-pellavalangasta. Kesäpaidan juju on olkapäiden virkatuissa pitsiyksityiskohdissa. Ohje on kokoa S (s-kokoiselle löysähkö, m-kokoiselle tyköistuvampi)

Jatka lukemista Kesäneule pitsillä

Neulemekko lapselle

Kaunis neulemekko syntyy 100% villalangasta Pispalasta, värin voi valita Pispalan viidestä ihanasta värivaihtoehdosta. Ohje on 110-116cm -kokoiselle.

Jatka lukemista Neulemekko lapselle

Huivi käsivarsineulonnalla

Tee itsellesi helppo kasivarsineulontahuivi! Tämän huivin tekemiseen et tarvitse mitään välineitä, neulominen hoituu käsillä. Valmista tulee vauhdilla ja lopputulos on taatusti näyttävä!

Jatka lukemista Huivi käsivarsineulonnalla

Syksyiset kirjoneulesukat

Kauniit ja helpot kirjoneulesukat lämmittävät varpaita ja ovat ilo myös silmälle. Neulo sukista mieleisen väriset helposti vaihtamalla mallin keltainen lanka lempiväriisi.

Jatka lukemista Syksyiset kirjoneulesukat

Sisältö loppuu

Ei enää sivuja ladattavaksi