Etsitkö helppoja ja nopeita neuleohjeita vai kenties haastetta ja inspiraatiota? Kaupunkilangan ilmaiset neuleohjeet tarjoavat tekemistä kaikentasoille harrastajille.

Paksu miesten pipo

Tuplapaksuinen pipo lämmittää kylmimmässäkin säässä! Helpolla ohjeella lämmin pipo onnistuu aloittelijaltakin.

Jatka lukemista Paksu miesten pipo

Helppo muhkea pipo

Tämä supemuhkea pipo on taatusti lämmin, sillä se neulotaan paksusta Silta-villalangasta. Helpolla ohjeella pipo valmistuu nopeasti.

Jatka lukemista Helppo muhkea pipo

Helppo cousteau pipo

Neulo helppo Jacques Cousteau -tyylinen pipo perinteisesti punaisella tai millä tahansa lempivärilläsi. Simppeli peruspipo on aina tyylikäs!

Jatka lukemista Helppo cousteau pipo

Miesten villasukat

Matalavartiset villasukat sopivat hyvin lenkkareihin ja tennareihin. Korotettu takaosa on kätevä lisä sukkiin ja saa ne istumaan jalkaan paremmin. Rotvalli-sukkalangasta neulotut matalat sukat mahtuvat hyvin kenkiin! Ohjeessa kaksi eri kuviovaihtoehtoa!

Jatka lukemista Miesten villasukat

Helpot kirjoneulevillasukat

Aloittelijallekin sopiva kirjoneulesukka. Perinteinen vahvistettu kantapää ja nauhakavennukset toimivat aina ja todella helposta koristeresorista saa hieman vaihtelua normaaliin resoriin.

Jatka lukemista Helpot kirjoneulevillasukat

Virkattu kuusikulmamatto

Itsetehty kuusikulmio-matto oman kodin lattialle! Tätä ohjetta voi soveltaa vaikka kuinka suureen mattoon, sillä matto kootaan erikseen virkatuista kuusikulmioista. Kun hommasta pääsee jyvälle, kuusikulmioita syntyy nopeasti vaikkapa telkkaria katsellessa.

Jatka lukemista Virkattu kuusikulmamatto

Kesäneule pitsillä

Kaunis kesäneule syntyy ihanasta puuvilla-pellavalangasta. Kesäpaidan juju on olkapäiden virkatuissa pitsiyksityiskohdissa. Ohje on kokoa S (s-kokoiselle löysähkö, m-kokoiselle tyköistuvampi)

Jatka lukemista Kesäneule pitsillä

Sisältö loppuu

Ei enää sivuja ladattavaksi