Etsitkö helppoja ja nopeita neuleohjeita vai kenties haastetta ja inspiraatiota? Kaupunkilangan ilmaiset neuleohjeet tarjoavat tekemistä kaikentasoille harrastajille.

Virkattu kuusikulmamatto

Itsetehty kuusikulmio-matto oman kodin lattialle! Tätä ohjetta voi soveltaa vaikka kuinka suureen mattoon, sillä matto kootaan erikseen virkatuista kuusikulmioista. Kun hommasta pääsee jyvälle, kuusikulmioita syntyy nopeasti vaikkapa telkkaria katsellessa.

Jatka lukemista Virkattu kuusikulmamatto

Kesäneule pitsillä

Kaunis kesäneule syntyy ihanasta puuvilla-pellavalangasta. Kesäpaidan juju on olkapäiden virkatuissa pitsiyksityiskohdissa. Ohje on kokoa S (s-kokoiselle löysähkö, m-kokoiselle tyköistuvampi)

Jatka lukemista Kesäneule pitsillä

Neulemekko lapselle

Kaunis neulemekko syntyy 100% villalangasta Pispalasta, värin voi valita Pispalan viidestä ihanasta värivaihtoehdosta. Ohje on 110-116cm -kokoiselle.

Jatka lukemista Neulemekko lapselle

Huivi käsivarsineulonnalla

Tee itsellesi helppo kasivarsineulontahuivi! Tämän huivin tekemiseen et tarvitse mitään välineitä, neulominen hoituu käsillä. Valmista tulee vauhdilla ja lopputulos on taatusti näyttävä!

Jatka lukemista Huivi käsivarsineulonnalla

Syksyiset kirjoneulesukat

Kauniit ja helpot kirjoneulesukat lämmittävät varpaita ja ovat ilo myös silmälle. Neulo sukista mieleisen väriset helposti vaihtamalla mallin keltainen lanka lempiväriisi.

Jatka lukemista Syksyiset kirjoneulesukat

Nallepehmolelu

Pehmoisesta Torni-langasta syntyy valloittava nallepehmolelu turvaa tuomaan! Nalle sopii isompaankin syliin sillä pehmoinen kaveri on yli 70 cm korkea!

Jatka lukemista Nallepehmolelu

Sisältö loppuu

Ei enää sivuja ladattavaksi