1. Järjestäjä

Kaupunkilanka / Portnoi Finland Oy, y-tunnus: 1988419-2

2. Palkinnot ja niiden lähetys

Palkinto on ilmoitettu jokaisen arvonnan/kilpailun kohdalla erikseen, sitä ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin. Mikäli lähetys palautuu meille puutteellisten yhteystietojen vuoksi tai siksi, ettei sitä noudeta, sitä ei lähetetä uudelleen. Mikäli voittajaan ei saa yhteyttä viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvomme uuden voittajan. Ilmoitamme voittajalle voitosta yksityisviestillä siinä kanavassa, jossa kilpailu on pidetty. Lähetämme palkintoja ainoastaan Suomeen. Kaupunkilanka ei vastaa muista palkintoon tai sen lähetykseen mahdollisesti liittyvistä kustannuksista (esimerkiksi tapahtumalippujen kohdalla kulkeminen tapahtumapaikalle, narikkamaksut tms muut kustannukset tai järjestelyt). Mikäli kilpailukohtaisissa ehdoissa on määritelty, että palkinto tulee noutaa tapahtumasta tai toimipisteestä, sitä ei postiteta. Palkinnon voi tällöin noutaa joku toinen kuin arvonnan voittaja, jos hakijan nimi on ilmoitettu Kaupunkilangalle etukäteen.

Kaupunkilangalla on oikeus julkaista voittajan nimi omassa somekanavassaan.

Force major tilanteissa (esimerkiksi palkintona ollessa lippu tapahtumaan, joka perutaan), Kaupunkilanka ei ole velvollinen korvaamaan palkintoa millään muulla palkinnolla. Kaupunkilanka pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin kaikkina ajankohtina.

3. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja palkintojen toimittamiseen. Mikäli kilpailun kautta kerättyjä tietoja käytetään markkinointiin, pyydetään markkinointilupa erikseen. Mikäli osallistumisen ehtona on esimerkiksi uutiskirjeen tilaus, annettuja yhteystietoja käytetään siihen tarkoitukseen (uutiskirjeiden lähetys). Postituslistalta voi poistua milloin tahansa ja markkinointiviesteistä voi kieltäytyä milloin tahansa.

4. Osallistujan velvollisuus

Kilpailuun tai arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan lakia, hyvää tapaa ja näitä sääntöjä.

5. Osallistumisen ehdot ja kilpailukohtaiset säännöt

Kilpailukohtaiset säännöt, osallistumisen ehdot, palkinnot ja aikataulu on ilmoitettu kyseisen kilpailun yhteydessä.